Home Workshop 2008

 

 Workshop

 07.06 og 08.06 2008.   

Klubhuset i Lunden, Piledamsvej 8.

  

Deltager: Heidi og Brian F. Paul M og Lisbeth K. Marie B. Sonja K. Tanja og Poul F. Lis C og Ib J. Marthe S.

 

Dagen startede lidt kaotisk for at Als mach foreningen som havde et arrangement samtidig med os. Der kom 37 mennesker plus de medlemmer der var i huset for at tilberede deres frokost. Men det gjorde ikke så meget. De var neden under i den store sal og vi var ovenpå i rollespil rummet. Nogle enkelte af Poseidon medlemmerne var på stedet og brugte tiden på at støbe gulvet ved siden af stuen til deres gas flaske rum. Vi spurgte høfligt om det var muligt at låne det et par timer til sy folket. Det var helt ok. Da klokken var ca 12:30 var Als mach foreningen færdig og vi kunne rykke ned i de nedre lokaler. Symaskinerne forblev i rollespil-lokalet. Endelig kunne vi komme i gang. Lidt efter lidt kom vores sy aktører så inden der var gået ret længe summede huset af sy maskine og livlig debat omkring hvilken tidsalder klædedragten er fra og hvordan skal jeg læse det her mønster eller vende det? Det syrede og boblede af aktiviteter.

 

Da dagen gik på hel var sy entusiasternes energi ved at være sivet bort. Så nu skulle der tændes op i grillen og tankes nye kræfter. Gril menuen denne gang var en spændende potpuri af adskillige lækkerier fra den lokale slagter og byens bedste kød tilbud fra supermarkede. Det bedste af det hele var Sonja´s kartoffelsalat, den var aftenens hit. Derudover var der to spændene og farverige salater som vores yngste Damer havde tilberedt. Så man kan sige at den første sy dag forløb forrygende godt og alle var glade og i hvert fald mætte. Hvis det skulle ske, at nogen var gået sultende fra bordet. Havde det nok været deres egen skyld.

  

Søndag den 0806 2008.

  

Da mødtes vi igen og begav os livligt ud i sy junglen. Det var en dejlig ironi og glæde i huset og vi havde det vældigt hyggeligt sammen. Det er lige de timer vi havde brug for og de har stor værdi for foreningen og er med til at skabe et godt socialt samvær og et godt sammen hold.

 

Weekendens produktion af dragter gav gode resultater, at det gav stof til efter tanke, til eventuelt endnu en weekend hvor man kunne samles og hjælper hinanden med at sy dragter og lignende.

Dette ønske vil de fleste gerne i møde komme. Men det kræver at kunne finde en fælles weekend hvor alle kan. Så kan der indgås en ny aftale.

 

 

    

Referent: Lis Carstensen

 
Translate
Events År 2014
Who's Online
Vi har 25 gæster online