Home Historisk dag ved søen

 

 Historisk dag ved søen. Nordborg slot.  Dato: 0108 2008. 

 

Se JV.dk her

Nordborg slot fra klokken 16:00 er slot parken åben hvor der er muligheder for at slå telte og boder op. At etablere lejeren.

 

Den første telt vagt fredag aften tog Lis C og Marie B, det var så men meget hyggeligt. Jeg tog hjem omkring klokken 23:00.Rene s far skænkede os ca ½ kvart rum træ og sponserede 1 flaske optændings væske. Det synes jeg var et utroligt flot træk af Karsten P. En stor tak til ham.

De modige der turde at overnatte i slots parken. Heidi og Brian F og Marie B.

 

Lørdag den 0208 2008.

 

Arrangement start klokken 10:00 til 17:00.

 

Aktive: Marthe S, Paul M, Lisbeth K, Marie B, Rene P, Heidi og Brian F, Sonja K, Lis C.

 

Danehirden: Ca 10 mand var mødt frem af deres gruppe. De havde deres egne telte med og lå lige ved siden af os, så vi udgjorde en pæn lille lejr nede ved sø breden. De fremviste to forrygende showkampe på selveste den store slots plæne. Nogle enkelte fra vores gruppe argere, som vagter. Det var nødvendig for, at holde publikum på afstand så de ikke blev væltet omkuld af de kæmpende krigere der tumlede rundt på græsset.

 

Dagen startede turbulent for mig. Jeg tog på arbejde men blev sendt hjem. Jeg fik en A9 det der bliver kaldet en afsparsering. Det var en overraskelse. Så der var stor glæde i lejeren, da jeg dukkede op. Jeg stillede mig til rådighed for, at hente rundstykker så vi kunne få ordentligt morgenmad. Det var alle med på. Så jeg startede dagen med at være den glade bud bringer.

 

Bueskydnings banen blev etableret langs sø bredden. Vi stod klar til, at modtage publikum og der gik heller ikke ret længe, så strømmende de til. Vores kunder var for det meste børn og unge. Der var nogle enkelte ældre der også var henne at afprøve deres kræfter og for at oplive deres barne minder. Dvs dengang de selv var børn og havde lavet deres egne buer og pil af det de nu kunne finde. Barndommen kom tilbage for dem en stund og viste et veltilfreds smil på deres læber.

 

Vejr guderne var virkelig med os i år. Det kom mange besøgende og det gav gode muligheder for publikum at afprøve bueskydning og andre diverse aktiviteter i slots parken. Marthe S som var taget den lange vej fra København hyggede sig sammen med Sonja K. Der blev livligt undervist i at bruge en nuller stok og vist andre spændene håndværk i vores lejr. Så der kan hermed konkluderes, at arrangement var vellykket på trods af nogle enkelte mørke skyer på himlen.

       

Referent: Lis Carstensen 

Hvis jeg har lagt et billede op af nogen, som ikke ønsker at det, så send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   så sørger jeg for at få det fjernet.

>Se Billeder her<

 

 

Senest opdateret (Torsdag, 29. september 2011 08:35)

 
Translate
Events År 2014
Who's Online
Vi har 24 gæster online