Home Historisk dag ved søen

Historisk dag ved søen. Den 1 st August 2009.

>>>Se alle billeder her<<<

ups der mangler en del billeder under dette galleri til går i uge 33

 

 

Mini markede på Nordborg slot fra kl 10:00 til 16:00.

Aktører: Heidi, Brian, Tanja, Poul, Isabell, Naemi. Lisbeth, Paul. Marthe, Sonja, Lis, Anette, Agnethe. Jesper. Kurt, Henriette og Stine.

 

Opbygning d 31/7 af telte m,m.

 

Dagen startede med solskin og fugle kvidder. De fleste sov i deres telte endnu. Men der var liv, man kunne hører en stille brummen rundt omkring. Så helt døde var de ikke. Marked startede klokken 10:00. Da kom de første publikum gående med klapvogn og det hele.

 

Hjortspring båden ankom tidligt og manglede hjælpere til, at få krigs kanon i vandet. Båden skulle også over til porton broen, som lå på den anden side af slottet. Så vi var et par stykker fra tbmv der hjalp med at sejle krigskanoen på plads. En flot kopi af en Keltisk jernalder krigskano.

 

Sussi Herol, solgte af sit smukke lertøj.

 

Nydam bådens smedelaug var også på pladsen og viste deres meget flotte smede arbejde. Knive og andre spændene ting og sager. Tre ben og  grill riste m,m.

 

Tbmv bueskytter havde en bod ved vandet og en bueskydnings bane. Her kunne de besøgende prøve at skyde med bue og pil og ved boden blev der vist forskellige former for håndværk. Nålebindning og nulle stokkens tryllerie. Vi havde også en fødselar iblandt os, Heidif. Hun fik fødselsdags sange og gaver.

 

Skt Knudsgilde og Danehirden viste to kamp shows. Der var liv og spænding til sidste blods dråbe.

 

Falkonerne. Havde nogle spændene fugle med og viste et kanon flot flyve show. En dag aktiv ugle ved navn Spot. En Harris Hawk Gismo og en flot lys Saker falk. Der var også en bette tårnfalk med. Den er under trænning og skal først lige vende sig til alle de lyde der er på en markedsplads.

 

Lurpakket. En middelalder musik gruppe som underholdte publikum med middelalder musik. De har tidlige gæstede Nordals. Det var den 2 maj 2009 og hvor de viste deres kunnen i Havnbjerg kirke.

 

Forsæti. Islandsheste klub som havde fire flotte heste med. Der blev vist alle gangarter og fortalt lidt om heste racen oprindelse. Konkurrencen øl tølt blev også vist til stor glæde for publikum.

   

Sønderborg Turistbureau havde også en bod på pladsen og orientere om hvad der sådan er af aktiviteter på Øen Als og andre steder i syd og sønderjylland.

     

>>>Se alle billeder her<<<

Referent. Lis Carstensen


 

Senest opdateret (Mandag, 15. august 2011 13:28)

 
Translate
Events År 2014
Who's Online
Vi har 42 gæster online